За Нас

ЗА НАС


„Ковинтрейд България” ЕООД стартира дейността си през месец ноември 2005 г. Фирмата е дъщерна на добре познатата търговска фирма от Словения “Kovintrade Mednarodna trgovina d.d.” и в тази връзка възнамеряваме да следваме девиза й „партньор на знанието и доверието”, водещ за всички компании в мрежата на Ковинтрейд.

Фирмата е търговски представител на едни от най-големите металургични предприятия в Словения. Чрез офисите си, пръснати из цяла Европа – Австрия, Германия, Чешката република, Полша, Румъния, Словакия, Унгария, Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина – фирмата осъществява много контакти и на местно ниво, но може да предложи доставки и от други производители, което несъмнено съществено разширява номенклатурата на предлаганите материали. Добри възможности предлагат и изградените големи складове за метали в повечето от нашите представителства, като най-големите от тях се намират в Словения и Чешката република, което ни позволява да извършваме частични доставки за сравнително кратък период от време.

„Ковинтрейд България” ЕООД разполага с функционираща собствена складова близо до София, в с. Вакарел.

Развиване на мрежа от представителства, разнообразие в услугите, въвеждане на нови технологии в търговските и производствените дейности и пълно задоволяване на всички партньори – това накратко представлява “Kovintrade Mednarodna trgovina d.d.”.

Запознати с целта, поради която сме създадени, ние Ви уверяваме, че в лицето на „Ковинтрейд България” ЕООД ще намерите внимателен партньор, отговарящ на вашите нужди и изисквания, партньор, на когото можете да разчитате.


Финансов отчет за 2006 г. (.pdf) 748 K
Финансов отчет за 2007 г. (.pdf) 1 276 K
Финансов отчет за 2008 г. (.pdf) 7 140 K
Kovintrade.com
Slovenia Austria Czech Republic Hungary Germany Poland Romania Slovakia Serbia&Montenegro Croatia
BOSNA AND HERCEGOVINA Bulgaria